Søg

Handelsbetingelser

Virksomhedens juridiske navn:

Njordship by Båd&Motor ApS

CVR-nr. 41961686

 

Adresse administration:

Lillestrand 3

DK-5600 Faaborg

 

Mailadresse:

kundeservice@baad-motor.dk

 

Telefonnummer:

+45 71949555

 

Definitioner:
Aftalens parter
"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Njordship ApS afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

Njordship by Båd&Motor ApS anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og som den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Njordship by Båd&Motor ApS oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Njordship by Båd&Motor ApS via: kundeservice@baad-motor.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Der tages til hver tid forbehold for prisfejl/trykfejl, hvorved Njordship by Båd&Motor ApS derfor kan annullere en ordre uden varsel.

Tilbud, ordre & accept:
Ethvert tilbud afgives med forbehold for mellemsalg. Aftaler om ændringer i eller tillæg til den oprindelige aftale er ikke bindende for Njordship by Båd&Motor ApS, uden skriftlig bekræftelse fra Njordship by Båd&Motor ApS. Endelig aftale om levering foreligger først, når kunden har modtaget en Njordship by Båd&Motor ApS skriftlig ordrebekræftelse, og kun denne er bindende.
Njordship by Båd&Motor ApS er løbende berettiget til, uden varsel at foretage prisændringer i prislister og tilbud, såfremt intet andet skriftligt er aftalt.

Levering:
Njordship by Båd&Motor ApS leverer til hele verden og bestræber sig på at levere ordren hurtigst muligt. Der kan dog forekomme afvigelser og forsinkelser på hele eller dele af ordren.
Ordrer bestilt mandag-torsdag inden kl. 12.00 og fredag inden 11:00 afsendes samme dag. Ordrer modtaget derefter afsendes næste hverdag. Ordrer modtaget i weekenden samt helligdage afsendes ved førstkommende hverdag.
Forsendelse i Danmark sker med GLS eller Post Nord og leveringstiden er 1 - 6 hverdage afhængig af transportøren. Vareforsendelser uden for Danmark afhænger af fragtselskabets leveringstid.
Det i ordrebekræftelsen anførte leveringstidspunkt er alene vejledende for Njordship by Båd&Motor ApS, med mindre andet skriftligt er aftalt.

For levering til Færøerne skal der påregnes en transittid på 3-8 dage. Fragtprisen for levering er indeholdende fortoldning op til kr. 7.500,-, ved ordre over kr. 7.500,- tillægges ordren en udførsel på kr. 175,- manuelt og der fremsendes en ny ordrebekræftelse med nyt betalingslink inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

For levering til Grønland skal der påregnes en transittid på 13-18 dage. Fragtprisen for levering er indeholdende fortoldning op til kr. 7.500,-, ved ordre over kr. 7.500,- tillægges ordren en udførsel på kr. 175,- manuelt og der fremsendes en ny ordrebekræftelse med nyt betalingslink inden for 24 timer efter modtagelse af ordren.

Hvis det ønskes kan levering til Færøerne og Grønland foretages med expreslevering, pris for dette laves individuelt pr. ordre og kan kun lade sig gøre ved forudgående kontakt til Njordship by Båd&Motor ApS kundeservice på: kundeservice@baad-motor.dk


Levering af varen og dermed risikoens overgang anses for udført for Njordship ApS, når kunden har fået varen udleveret og varen dermed er i kundens besiddelse.

Betaling:
Njordship by Båd&Motor ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Njordship by Båd&Motor ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Reklamation:
Njordship by Båd&Motor ApS yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Fakturaen skal fremvises til Njordship by Båd&Motor ApS i forbindelse med anvendelse af reklamationen.
Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har eller burde have opdaget manglen ske til Njordship by Båd&Motor ApS inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. (link til reklamationsskema)

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. NB. Varen skal sendes retur i original emballage. 

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@baad-motor.dk. I mailen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (fortrydelsesformular)

 

Returforsendelsen skal du selv betale.
Benyttes fortrydelsesretten, skal varen sendes tilbage til Njordship by Båd&Motor ApS.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Alle varer sendes retur til:

Njordship by Båd&Motor ApS

Lillestrand 3

5600 Fåborg

 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Forbehold for ændringer:
Njordship by Båd&Motor ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.