Søg

TAG MED S/Y CARPE DIEM UD I VERDEN

Skyggen fra COVID19 var tæt på at tage pusten fra selv de mest optimistiske, men June og Søren fortsatte ufortrødent med klargøring og istandsættelsen af båden der nu skal på tur ud i verden. Vi har i Njordship.dk været så heldige, at vi var "med på rejsen frem mod rejsen". 

Ramt af eventyr

22. september 2019  

”Når drømme bliver til virkelighed, har de det med at tage hårdhændet imod”

Skrev Troels Kløvedal Sådan kan det godt føles lidt lige nu. Drømmen og eventyret var jo at skaffe os af med det meste af hvad vi havde, sælge huset og flytte ombord på skønne Carpe Diem. Det blev til at vi lige skulle bo 14 dage i campingvogn på værftet, mens vi fik gjort båden klar til at komme i vandet igen. Det er nu 4 uger siden vi flyttede i campingvognen, og lige nu er der udsigt til minimum 14 dage mere.

Sådan starter June sit blog indlæg d. 22. september 2019, her knap 9 måneder senere blev de sendt afsted på deres livs eventyr. På "rejsen frem mod rejsen" har vi hos Njordship.dk fulgt dem, svaret på spørgsmål omkring udstyr og leveret diverse udstyr til deres båd

På hele rejsen vil de undervejs skrive indlæg på deres blog om både oplevelser og vedligehold af båden se mere på sycarpediem.dk. Indtil videre kan i følge med her via deres facebook, mens vi arbejder på at linke deres blog også.

Vi håber deres oplevelser og historier vil være til inspiration, måske endda give lysten til selv at tage på langtur.

Vi ønsker jer alle på S/Y Carpe Diem, god vind og glæder os til at følge jer på eventyr.